Abarth Alfa Romeo Algemeen DS Fiat Jeep Lancia Opel Peugeot

Stellantis met breed scala aan elektrische modellen sterk vertegenwoordigd op EV Experience 2024

Tijdens de EV Experience op 26, 27 en 28 september 2024 op het iconische Circuit Zandvoort zal Stellantis een prominente rol spelen met een uitgebreide line-up van elektrische voertuigen. De aanwezigheid van Stellantis strookt volledig met de ambitieuze Dare Forward 2030-strategie van het concern, waarin elektrificatie een cruciale rol speelt. En uiteraard biedt dit voor de bezoekers van EV Experience – zakelijk en particulier – de perfecte gelegenheid om kennis te maken met het complete en veelzijdige EV-aanbod van de groep.

Sterk vertegenwoordigd

Tijdens de EV Experience krijgen bezoekers een unieke kans om het brede scala aan elektrische modellen van Stellantis op één plek te zien én te ervaren. Alle merken van de groep zijn aanwezig tijdens het event, waarmee Stellantis laat zien dat het klaar is om in te spelen op de diverse mobiliteitsbehoeften van zowel consumenten als zakelijke gebruikers. Na de herintroductie van Lancia op de Nederlandse markt is inmiddels ook Leapmotor aan het merkportfolio toegevoegd. Zonder uitzondering zijn al deze merken vertegenwoordigd op EV Experience 2024.

Of het nu gaat om elektrische city cars zoals de Fiat Topolino en Opel Rocks Electric, de stijlvolle Lancia Ypsilon, de toegankelijke Leapmotor T03 of ruime gezinsauto’s zoals de Peugeot E-5008, Opel Grandland en de DS 3 E-TENSE van DS Automobiles – Stellantis is in vrijwel elk segment sterk vertegenwoordigd. Ook het aanbod van lokaal emissievrije bedrijfswagens ontbreekt niet op de EV Experience,. De elektrische bedrijfswagens van de Stellantis-merken (inclusief waterstofaangedreven) zijn in grote getale aanwezig, variërend van compacte last-mile delivery voertuigen tot grotere bedrijfswagens voor zwaardere transportbehoeften. Eveneens aanwezig zijn de avontuurlijke Jeep Wrangler en Avenger en de zinnenprikkelende elektrische sportiviteit van de Abarth 500e en Alfa Romeo Junior Veloce.   Ook zal een aantal Plug-in Hybride-modellen van diverse Stellantis-merken acte de presence geven op dit evenement.

Dare Forward 2030

De aanwezigheid van Stellantis op de EV Experience sluit naadloos aan op de ambities van het strategische plan Dare Forward 2030. Het autoconcern heeft zich gecommitteerd aan een volledig emissievrij aanbod in Europa rond 2030. Deze strategie wordt ondersteund door forse investeringen in nieuwe technologie, batterijfabrieken en softwareontwikkeling, waarmee Stellantis zich positioneert als een koploper in de transitie naar duurzame mobiliteit.

Diensten van Stellantis

Behalve met de omvangrijke line-up van Stellantis kunnen bezoekers ook kennismaken met de uitgebreide reeks aan diensten, waaronder Free2move – eveneens een belangrijk onderdeel van de Dare Forward 2030-strategie. Free2move is een wereldwijd mobiliteitsbedrijf dat een compleet 360-graden ecosysteem biedt met duurzame oplaadoplossingen voor zowel individuele als zakelijke klanten. Free2move helpt bedrijven een wagenpark op te bouwen en de bedrijfskosten te verlagen met behulp van (digitale) tools en oplossingen, zoals Free2move Connect Fleet en Free2move Charge, die ook aanwezig zijn op de EV Experience.

Ook Stellantis Financial Services en Leasys zijn aanwezig op de EV Experience, waar bij de focus zal liggen op maat gemaakte lease- en financieringsoplossingen, aansluitend op de wensen van zowel particuliere als zakelijke klanten.

Beleef de toekomst van mobiliteit met Stellantis

Stellantis geeft iedereen de kans om tijdens de EV Experience 2024 de overstap naar elektrisch rijden te verkennen en te ervaren. Of het nu gaat om het testen van een nieuw model op het circuit of het kennismaken met experts en de modellen op display in het ‘Stellantis House’; de EV Experience is de ideale gelegenheid voor een praktische en uitgebreide kennismaking met de nieuwste ontwikkelingen van Stellantis.

Geef een reactie