Renault

Renault introduceert nieuwe versie Symbioz: evolution

Renault Breidt Symbioz-gamma Uit met Nieuwe Evolution-uitvoering

Na de succesvolle lancering van de eerste drie uitvoeringen van de Symbioz in mei, introduceert Renault een nieuwe instapversie: de Evolution. Deze versie sluit aan bij de bestaande uitvoeringen Techno, Esprit Alpine en Iconic en is uitgerust met de E-Tech Full Hybrid 145-aandrijflijn.

Rijke Standaarduitrusting

De Renault Symbioz Evolution biedt een uitgebreide standaarduitrusting, waaronder parkeersensoren achter en een achteruitrijcamera, een handsfree kaart, elektrische parkeerrem, automatische airconditioning en het openR link-systeem met een 10,4-inch touchscreen. Hierdoor is de Symbioz Evolution een complete en gebruiksvriendelijke keuze voor wie comfort en moderne technologie zoekt.

Symbioz: de Compacte Voiture à Vivre in het C-segment

De Symbioz combineert het beste van de Renault-modellen in het C-segment met zijn modulaire ontwerp, connectiviteit en efficiëntie. Het model is gericht op een brede doelgroep, vooral gezinnen die ruimte en efficiëntie willen combineren met een modern design. Ook voor zakelijke wagenparken is de Symbioz interessant dankzij de geëlektrificeerde aandrijflijnen en gunstige gebruikskosten. Voor beide doelgroepen biedt de Renault Symbioz een aantrekkelijke en veelzijdige keuze.

Geavanceerde Technologieën van Renault

De Renault Symbioz maakt gebruik van de nieuwste technologieën, zoals het openR link-multimediasysteem met ingebouwde Google-diensten, en het innovatieve Solarbay-dak dat ondoorzichtig kan worden gemaakt. De Iconic-uitvoering biedt maar liefst 29 rijhulpsystemen voor verbeterde veiligheid en rijcomfort, waardoor de Symbioz een veelzijdige en geavanceerde optie in het C-segment is.

Geef een reactie