Peugeot

PEUGEOT en Paris Fashion Week®: een unieke combinatie van ALLURE, EMOTION en EXCELLENCE

PEUGEOT zet zijn samenwerking voort met Paris Fashion Week® voor de damesmode-editie van 23 september tot 1 oktober 2024, gericht op de lente/zomer van 2025. Deze samenwerking benadrukt de gedeelde waarden van PEUGEOT en de modewereld: allure, emotie en excellentie. Dit jaar kondigt PEUGEOT ook een partnerschap aan met modehuis Coperni, waarmee het zijn betrokkenheid bij getalenteerde ontwerpers en vernieuwende stijlen verder onderstreept.

ALLURE: Een gedeelde passie

PEUGEOT deelt zijn passie voor allure met zowel gerenommeerde couturiers als opkomende ontwerpers. Met innovatieve en elegante ontwerpen weerspiegelt PEUGEOT de modewereld, waar verfijning en lef hand in hand gaan.

EMOTIE: Plezier als kern van de ervaring

Net zoals mode emoties oproept, staat plezier centraal in elke PEUGEOT-rijervaring. Elk model is ontworpen om van elke rit een plezierige en emotionele belevenis te maken, net zoals mode de zintuigen prikkelt en een emotionele reactie uitlokt.

EXCELLENTIE: Twee iconen van Franse uitmuntendheid

PEUGEOT en Paris Fashion Week® vertegenwoordigen samen de Franse excellentie. Voor deze editie stelt PEUGEOT dertig exemplaren van de 408, E-3008 en E-5008 beschikbaar aan de Fédération de la Haute Couture et de la Mode, zodat gasten en deelnemers in stijl en comfort kunnen reizen. Dit benadrukt PEUGEOT’s toewijding aan mode, cultuur en kunst.

Een inspirerende samenwerking

Dit jaar versterkt PEUGEOT zijn focus op innovatie en creativiteit door samen te werken met Coperni, een merk bekend om zijn avant-gardistische benadering en gedurfde ontwerpen. Deze samenwerking weerspiegelt perfect PEUGEOT’s kernwaarden: allure, emotie en excellentie.

Een vloot van honderd voertuigen

PEUGEOT ondersteunt Coperni’s modeshow op 1 oktober 2024 door honderd voertuigen ter beschikking te stellen. Deze vloot bestaat uit iconische modellen die zorgen voor een hightech, comfortabele en milieuvriendelijke ervaring. Gasten van Coperni kunnen genieten van stijlvolle en zorgeloze ritten, een weerspiegeling van de excellentie en innovatie van beide merken.

Geef een reactie