Mobilize

Mobilize deelt toekomst van duurzame mobiliteit 

Mobilize presenteert zijn innovatieve oplossingen voor duurzame mobiliteit tijdens de IAA Transportation in Hannover van 16 tot 22 september 2024. De nieuwe Mobilize Bento, een volledig elektrische microbedrijfswagen, staat daarbij centraal. Mobilize Financial Services en Mobilize Power Solutions tonen hun uitgebreide aanbod aan financiële, verzekerings-, betalings-, wagenparkbeheer- en laadoplossingen voor elektrische auto’s.

Mobilize draagt bij aan de overgang naar duurzamere mobiliteit door transport- en logistieke professionals te ondersteunen bij de overstap naar lage-emissiemobiliteit, slimmer kostenbeheer, verhoogde concurrentiekracht, technologische innovatie en digitalisering. De teams van Mobilize helpen professionals om complexe uitdagingen aan te gaan, zoals het kiezen van de juiste voertuigen uit de vele beschikbare opties, het voldoen aan steeds veranderende regelgeving, efficiënter vlootbeheer, financiering van de vloot en het opzetten van benodigde laadinfrastructuur. Deze oplossingen worden gepresenteerd tijdens de IAA Transportation in Hannover.

Mobilize Bento: de baanbrekende microbedrijfswagen

De Mobilize Bento is een volledig elektrische, hypercompacte microbedrijfswagen met een laadbak. Het productiemodel van de Bento zal in oktober 2024 worden onthuld op de Paris Motor Show. De Bento is ontworpen voor ondernemers die behoefte hebben aan een wendbaar, praktisch en veilig voertuig voor last-mile-diensten in stedelijke en voorstedelijke gebieden.

De Bento is:

  • Ultracompact (2,54 meter lang, 1,30 meter breed);
  • Elektrisch en stil, waardoor hij kan rijden in zero-emissiezones.

Geef een reactie