Alpine Dacia Renault

Autoshow Parijs 2024: Renault Group, het meest progressieve autoconcern in Europa, aanwezig met vijf stands, twee conceptcars en zeven wereldprimeurs

Renault Group maakt zich klaar voor de autoshow van Parijs, die plaatsvindt van 14 tot en met 20 oktober 2024 in Paris Expo Porte de Versailles. In Hal 6 zullen de merken Renault, Dacia, Alpine en Mobilize verspreid over vijf stands vertegenwoordigd zijn. Met zeven wereldprimeurs en twee conceptcars versnelt Renault Group zijn transformatie om het meest vooruitstrevende autoconcern van Europa te worden.

Renault’s Elektrische Offensief

Renault zet zijn technologische en productgerichte dynamiek voort, met een sterke focus op elektrische en hybride modellen. De autoshow van Parijs vormt het podium voor de onthulling van de volledig nieuwe Renault 4, een 100% elektrisch model voor het B-segment, ontwikkeld in samenwerking met Ampere. Dit model versterkt Renault’s elektrische offensief, samen met de nieuwe Renault 5 en de toekomstige Renault Twingo voor het A-segment.

Hoogtepunten Renault

  • 100% elektrische E-Tech modellen: de nieuwe Renault 4, Renault 5 en Scenic.
  • Een conceptcar die de toekomst van duurzaamheid en koolstofneutraliteit weerspiegelt.
  • E-Tech full hybrid modellen, waaronder de nieuwe Renault Symbioz en Rafale.

Renault Pro+: Nieuwe Generatie Bestelwagens

Renault Pro+ presenteert tijdens de autoshow een conceptcar die vooruitblikt op de volgende generatie bestelwagens. Ook wordt het prototype van de nieuwe Renault Master H2-Tech getoond, een waterstofmodel dat het aanbod van elektrische en verbrandingsmotoren compleet maakt. Deze Master is ontwikkeld door HYVIA, een joint venture tussen Renault Group en Plug.

Hoogtepunten Renault Pro+

  • Conceptcar voor de nieuwe generatie bestelwagens.
  • Prototype van de Renault Master H2-Tech.
  • Het volledige aanbod lichte bedrijfswagens.

Dacia: De Essentie Herdefiniëren

Dacia laat tijdens de autoshow zijn volledige modellenaanbod zien, waaronder de nieuwe Duster, Spring, Jogger en Sandero. Het merk presenteert ook een nieuw model voor het C-segment en toont de Dacia Sandrider, het model dat vanaf 2025 zal deelnemen aan de Dakar Rally en het World Rally-Raid Championship (W2RC).

Hoogtepunten Dacia

  • Volledig modellenaanbod, inclusief de nieuwe Dacia Duster en Spring.
  • Een nieuw model voor het C-segment.
  • De Dacia Sandrider voor de Dakar Rally en W2RC.

Alpine: Exclusief en Vol Race-DNA

Alpine zal tijdens de show schitteren met een wereldpremière: een nieuwe conceptcar die vooruitblikt op het volgende model in de Dream Garage. Daarnaast worden de Alpine A290 en de Alpenglow Hy6, met een waterstof-verbrandingsmotor, gepresenteerd. Ook de iconische Alpine A110 zal te zien zijn.

Hoogtepunten Alpine

  • Alpine A290 en een nieuwe conceptcar met elektrische aandrijving.
  • De Alpenglow Hy6 met een waterstof-verbrandingsmotor.
  • De Alpine A110 en nieuwe personalisatiemogelijkheden van Atelier Alpine.

Mobilize: Micromobiliteit en Laadoplossingen

Mobilize presenteert de productieversies van de Mobilize Duo en Bento. De Duo is een 100% elektrische stadsauto met twee zitplaatsen, terwijl de Bento een elektrische micro-bedrijfswagen is. Beide modellen zijn ontworpen voor stedelijke en voorstedelijke omgevingen. Ook worden laadoplossingen gepresenteerd om de overstap naar elektrische mobiliteit te vergemakkelijken.

Hoogtepunten Mobilize

  • Wereldpremière van de Mobilize Duo en Bento.
  • Mobilize Fast Charge en Powerbox laadoplossingen.

Geef een reactie