MINI

EY neemt 160 nieuwe MINI Electric modellen in ontvangst

Op het hoofdkantoor van BMW Group Nederland kwamen 160 nieuwe medewerkers van Accountants- en adviesorganisatie EY bijeen om hun nieuwe leaseauto op te halen. De Young Professionals ontvingen elk een MINI Cooper Electric in de kleur Melting Silver afgeleverd door dealerorganisatie Ekris en geleased via Alphabet. “We zijn trots dat EY voor deze groene mobiliteitsoplossing heeft gekozen en willen hen bedanken voor het vertrouwen in ons voor het leveren van deze geweldige vloot van elektrische MINI’s”, Carlo Cillessen – Business Manager Ekris Retail BV.

Met duurzaamheid in het achterhoofd, reisden de medewerkers van EY per openbaar vervoer naar Rijswijk voor deze bijzondere overhandiging. Tijdens een informele bijeenkomst, kregen zij uitgebreide toelichting op de functies en mogelijkheden van hun nieuwe, volledig elektrische auto.

Na afloop konden de enthousiaste MINI ambassadeurs instappen in hun emissievrije MINI om huiswaarts te rijden. Met deze duurzame mobiliteitsoplossing zet EY een grote stap vooruit in het verduurzamen van hun wagenparken. Een mooi voorbeeld van hoe EY op innovatieve wijze invulling geeft aan haar maatschappelijke verantwoordelijkheid

“We zijn erg blij met deze uitbreiding van het wagenpark voor onze Young Professionals,” aldus Kees Eriks – eindverantwoordelijke afdeling Mobility.  “De MINI Electric past perfect bij onze duurzame ambities en biedt onze medewerkers een aantrekkelijke en milieuvriendelijke mobiliteitsoplossing. Bovendien sluit deze samenwerking naadloos aan bij onze doelstelling om de CO2-uitstoot binnen ons bedrijf verder te verlagen.”

MINI en EY

EY heeft al jaren een goede relatie met dealergroep Ekris en MINI Nederland. Om deze order te realiseren hebben zij wederom gekozen voor Ekris en Alphabet als leveranciers van deze MINI’s. “Wij zijn verheugd met deze samenwerking tussen EY, MINI Nederland, Ekris en Alphabet. Een resultaat uit een perfecte samenwerking tussen dealer, het Corporate Sales Team van BMW Nederland en de leasemaatschappij. Het is fantastisch om nieuwe MINI rijders te kunnen voorzien van een auto waar zij ongetwijfeld veel plezier aan zullen beleven”, Coert Jan Krietemeijer – Head of MINI.

Geef een reactie