Volvo

Volvo Cars en The Ocean Race verlengen partnerschap

Volvo Cars en The Ocean Race hebben aangekondigd dat ze hun partnerschap zullen verlengen, inclusief een gezamenlijke missie voor oceaangezondheid. Zowel Volvo Cars als The Ocean Race delen een sterk commitment aan een duurzamere toekomst en willen bijdragen aan en daadwerkelijke veranderingen teweegbrengen waar dat nodig is, waaronder het herstel en het behoud van natuurlijke ecosystemen en biodiversiteit.

Als partner van The Ocean Race al meer dan 25 jaar heeft Volvo Cars een natuurlijke affiniteit met de oceaan ontwikkeld. Deze verlenging van ons partnerschap stelt ons in staat om samen te werken aan ons gezamenlijke belang voor oceaangezondheid en de cruciale impact ervan op mensen en de planeet.

“Wat we geloven en wat we bij Volvo Cars doen, gaat verder dan auto’s, en hetzelfde geldt voor The Ocean Race en zeilen – dus wat we hier hebben is een natuurlijke evolutie van ons partnerschap,” zegt Jim Rowan, chief executive van Volvo Cars. “Samen met The Ocean Race willen we een grotere stem voor oceaangezondheid en oceaanrechten creëren.”

“Sport kan de wereld veranderen en wanneer je rond de planeet racet, leer je groot te dromen en besef je dat al het leven op Aarde afhankelijk is van de oceaan,” zegt Richard Brisius, de Race Chairman van The Ocean Race. “Met Volvo Cars delen we één groot doel, en vandaag beginnen we trots aan een nieuw, ambitieus avontuur samen. Onze droom is een gezonde oceaan, ten voordele van iedereen.”

Binnen de verlenging van het partnerschap, dat zich uitstrekt tot het nieuwe decennium, zullen The Ocean Race en Volvo Cars samenwerken om wereldwijde inspanningen om belangrijke mariene ecosystemen te herstellen en te beschermen verder te schalen en de kracht van sport en mensen te gebruiken om te inspireren en te pleiten voor verandering die leidt tot een gezondere oceaan.

Geef een reactie